Over Sedated had ik het volgende geschreven:

 

En daar was die dan in juli 2010. Mijn eerste echte solo e.p. en een mijlpaal in mijn muzikale leven. En dat allemaal voor het afstuderen op het conservatorium van vriend en producer David Cok. Hij heeft er een 8,5 voor gekregen. Hier hebben wij keihard voor gewerkt onder toeziend oog van Mouse Bom.

 

Voor de gitaar partijen heb ik John & Patrick Tak gevraagd. Zij zijn harde werkers en weten hoe het er in de studio aan toegaat. Drums zijn ingespeeld door Geale van der Wal, een vriend van David en nu ook de mijne. Mouse zingt mee in de koortjes. Heel blij met die gasten en de e.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

Al jaren lang stuur ik Maurice (Mouse) Bom mijn nieuwe liedjes op en hoop nog steeds stiekem op een hernieuwde samenwerking. Mouse is geniaal, zowel als producer en als muzikant en als vocalist. Mouse heeft het echter helemaal gehad met bandjes en hij wil het podium niet meer op. Eeuwig zonde natuurlijk maar ik heb daar veel respect voor. Hij heeft het toch al druk met zijn baan als docent op het conservatorium en als producer. Maar die samenwerking is er min of meer toch gekomen.

 

Mouse belde mij na jaren liedjes sturen op om te vragen of ik met één van zijn leerlingen wou samenwerken. Dat had hij in al die jaren daarvoor nog niet gedaan. Wel voor andere projecten maar niet voor het conservatorium. Op één of andere manier zag hij wel een klik tussen David en mij, ik moet hem dat toch eens vragen. Hoe dan ook, hij had het bij het juiste eind. Ondanks onze uiteenlopende karakters kunnen wij het meer dan prima met elkaar vinden. Vanaf de eerste dag en kennismaking was er een goede sfeer en een prima verstandhouding. David is na zijn afstuderen meteen zijn eigen studio begonnen en inmiddels is het album 'Can I Get A Whisky' hier opgenomen en zitten wij nu in de mixfase.

 

Dit jaar beginnen wij ook aan een Nederlandstalig album waarvan alle demo's inmiddels klaar zijn (zie Demo's NL-talig).